Thursday, August 18, 2011

SEGMEN : Personaliti Blogger Mengikut Jenis Darah


assalamualaikum~


sudah lama blog tidak berupdate kan. hehe.sibuk blogwalking n follow menfollow org. :)
lagi pula, idea mmg tak hadir dalam diri aku sejak dua menjak nih. woi! awat ayat skema?tampaq kot. haha

untuk kali ni, aku join segmen pulak. yelah, setelah di invite, wajiblah bagi aku kena join. nanti apa kata tuan punya segmen ni kan. hehe
ni bukan terpaksa, tapi mmg rela pon. ;)

okeylah cik dila.

sebenarnya, aku tak taw la pulak aku ni darah jenis apa. wahaha. setelah 21 tahun idup, still xdapat kenal pasti lagi. wee~ tapi rasanya B kot. haha.
ada pulak kot kot kan. :p

okey, B la. aku yakin. hihi.

ini dia description tuk darah jenis B.


Darah B [ Hunters ]
Mereka berdarah jenis B seorang yang periang , mempunyai personaliti
yang tersendiri , pemalas , kurang sabar , tapi sangat passionate
*bersungguh-sungguh bila melakukan sesuatu


memang kenalah dengan aku suma yg tertulis kt atas tu. kiranya memang betul aku darah B. muahaha! aaww.


sapa sapa nak join, sila klik banner di atas. :D

peace.

12 comments:

cik dila.. said...

hehehe..main kot kot pulak die..
thanks dear join..nti sy buat entry
khas ye..^^

ezza syahida said...

hehe.thx ya!
peace.

fanna said...

kalau o???
omg

ezza syahida said...

p klik kt banner tu.dia ad tulis. hehe.
jgn malas sgt noh.

nabila azmi said...

hi2..tag awk sini okie=)

http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

aten qylah said...

kita samelah ezza :).aten pun B.hihi

ezza syahida said...

haha. kita pemalas la aten. :p

thx coz tag nabila. :)

EjAt_mU89 said...

darah A dtg melawat

ezza syahida said...

jemput jemput :)

Fida said...

sy dtg dr segmen yg sme..
slmt bknalan..
follow cni..
:)

idah-alhabsyi said...

hai geng darah B ;)

Miss Eunice said...

the B blood visit here! ;)