Wednesday, August 10, 2011

korang..mintak tolong. :)

assalamualaikum~

dengan rasa rendah hatinya, aku nak mintak tolong dari korang..korang.. dan kau bg idea yg serba bernas lagi boleh dipakai bagaimana nak buat surprise birthday dekat org tersayang yg berada jauh dimata. ahaha ! ayat maw gedik ya. itu penting. ;p

mustahil tapi tak mustahil kan. haha.
wajiblah bagi diri aku nk sambut first birthday dia bersama sama di alam maya. hehe.

7 comments:

fanna said...

beb,
birthday i bulan 10.. lambat lagi,,
xkan dah plan dari sekarang kot ...
;p

nuruhuda_329 said...

buat entri paling awesome utk dia boley? hehehe keep it up dear:)

SyuE said...

setuju dgn nurul huda, buat entry yg osem utk dye. ;)

ezza syahida said...

fanna : haha. perasan la! :p

nuruhuda & syue : i will. will come. haha. thx ya. :)

ayuni zafira said...

hee... woww.. lepas tu hntar kad raye n kad besday plak,walaupun lapuk tp sgt meaningfull :)

ezza syahida said...

hehe. betul3. tp rasanya antar tru email je kot. xpon buat sndiri n post kt blog. hik3. semangat nih nk buat kd raya. :D

ayuni zafira said...

ayuni zafira likes this..hihi :D