Thursday, August 11, 2011

happy birthday en. senget !


assalamualaikum~

entry ini khas untuk si dia.

Mohamad Hanis, happy 25th birthday sayang !
*pom pom pom.. bunyi mercun. haha

alamak, eza terletak umur la kt situ. ;p hehe. Muda lagi kan?

dengan rasa cinta dan sayang, eza ucap kan :
*tolong jangan muntah ya readers. ;p

making-sweetness semoga panjang umur
making-sweetness murah rezeki
making-sweetness success selalu
making-sweetness semoga projek menjadi :)
making-sweetness semoga sihat selalu hendaknya :')

untuk pengetahuan abg *okey, aku pgl dia abg.bukan sebab gedik k. haha
eza tak pandai nak tulis jiwang jiwang macam orang lain. :)

so, baca ini dengan betul ye..

[ aku doa di depan pintu kaabah, dia lah jodoh ku hingga akhir hayat tetapi, di depan pintu kaabah jugak aku berdoa semoga aku dikuatkan jika dia bukan jodoh ku. :') ]

we hv been together for 104 days. and we will always be together. ^^ hihi.
ye dak en. hanis? * i hope so



making-sweetness
pancakes


making-sweetness
ice cream

i give u this two thingy. eheh. next year kita plan celebrate sama sama ek. *wink




salah size la plak. adoi. sorry ek tak lawa. :'(

entry tak se owesome yg dibayangkan. :'(
but peliss do consider my sincerity sayang. weee~

p/s : harap baca dan komen ya en. senget
others, komen kalian amat dihargai ^^v

2 comments:

ayuni zafira said...

hepy besday to Mr Ezza...hik3 ;)

ezza syahida said...

hehe. sy bg pihak si dia mengucapkan ribuan terima kasih. haha.
thx yuni. :)