Friday, August 12, 2011

salam jumaat :')

assalamualaikum~

selamat hari jumaat semua. kita sambut permulaan hari jumaat dengan hujan rahmat. dekat kedah la. kalau area jb, x tawu la hujan ke x. ;)
disebabkan hari ni hari jumaat, aku nk mintak jasa baik dekat para blogger sekalian. * eceh, gaya macam buat salah besaq ja.

etceli, aku nak mintak maaf kepada mana mana blog owner yg singgah blog aku yg tak seberapa ini sebab aku belum buat terjahan semula kepada blog kalian. huhu. :'( jangan marah ya.

bukannya apa, semuanya gara gara service internet aku ni la. kalau laju macam train syibuya xpe gak. ni lambat macam siput sedut nk mati lemas je. haru jugak la. kena tunggu nk loading bagai suma benda tu.

lain masa akan aku terjah blog korang yg lawa lagi comel malah owesome se owesome blog aku ni. haha. and follow sekali. pakej lengkap dr blogger tegar cam aku. hihi. tegar la sangat. :p
jangan marah cek no. :(

kita buat kerja pelan pelan asalkan berjalan. ye dak?? hehe.
till here. ^^

peace.

4 comments:

Kak Aya said...

cuaca di KL nampaknya macam terang benderang je hari ni...

Faidhatul Arfah said...

hahhaa , siput sedut nk mati lemas . hee :B

sifu im said...

ok nnti ko terjah la blog aku yg lawa er..haha

ezza syahida said...

hehe.di harap bersabar ye. blog korang yg lawa tu nanti akan di terjah jugak. :D